Wat zal ik merken van de fusie tussen payleven en SumUp?

De twee leidende spelers op het gebied van mobiele betalingen, SumUp en payleven, hebben een fusie aangekondigd. Door hun krachten te bundelen ontstaat een nog beter gepositioneerde onderneming, die in de toekomst een betere service en nieuwe functionaliteiten kan bieden aan haar gebruikers.

Bestaande payleven gebruikers

Maak je geen zorgen, als je momenteel payleven gebruikt heb je nog steeds volledige toegang tot alle payleven functionaliteiten en diensten. Je kunt kaartbetalingen blijven accepteren zoals je gewend bent, met de payleven PIN-reader in combinatie met de payleven app. Wanneer je eventueel hulp nodig hebt, is de klantenservice ook nog bereikbaar.

In ons Support Centrum vindt u meer informatie over de prijsstelling en het gebruik van SumUp.